Porţi Deschise la Universitatea „Danubius” din Galaţi

danubius_porti2013.jpgVineri, 17 mai, liceenii, părinţii acestora precum şi licenţiaţii care doresc să urmeze cursurile unuia din programele de masterat ale Universităţii „Danubius”, au posibilitatea de a experimenta o zi din viaţa de student danubian şi de a descoperi culisele unei cariere de succes garantate de absolvirea specializărilor oferite de această universitate.

Întreaga comunitate academică Danubius vă aşteaptă în această zi, la ora 12.30, la intrarea în Corpul A al campusului universitar. După o scurtă prezentare a Universităţii va fi parcurs un tur al campusului cu vizitarea celor mai importante departamente ale Universităţii, oaspeţii având posibilitatea de a asista la ore de curs şi de seminar, în funcţie de domeniile şi programele de studii vizate.
Laboratoarele moderne de criminalistică, informatică, limbi străine, clinică judiciară precum şi editura, biblioteca, imprimeria, studioul Get TV, vor fi deschise pentru vizitatorii din această zi.

Experienţa anilor trecuţi a demonstrat curiozitatea tinerilor de a vizita Rectoratul dar şi Cabinetul Fondatorului şi de a discuta faţă în faţă cu cei care conduc această Universitate, musafirii fiind aşteptaţi cu braţele deschise şi cu multe răspunsuri şi soluţii pentru o alegere înţeleaptă din multitudinea de oportunităţi în carieră prezente în oferta educaţională a Universităţii „Danubius”.

Programul acestei zile se va încheia cu extragerile Tombolei Zilei Porţilor Deschise, liceenii din clasele a XII-a având posibilitatea de a pleca acasă cu unul dintre premiile de ultimă tehnologie care intră în această Tombolă: Tablete şi Smartphone-uri.

Înscrie-te şi tu la Ziua Porţilor Deschise şi beneficiază de 50% reducere din taxa de înscriere!

„Porţi Deschise” la Universitatea „Danubius” din Galaţi

danubius_porti1.jpgNumeroşi elevi din clasele terminale de la licee din Galaţi şi nu numai au vizitat săptămâna trecută Universitatea „Danubius”, în cadrul manifestării „Porţi deschise”, care îşi propune să promoveze oferta educaţională a universităţii pentru anul universitar 2010 – 2011.

Astfel, elevii interesaţi au vizitat clădirile universităţii, au văzut sălile de curs şi de seminare, laboratoarele şi au primit pliante şi materiale promoţionale. Elevilor li s-a prezentat şi un scurt film în se menţionează avantajele pe care le au cei care aleg să îşi continue studiile la una dintre cele mai importante instituţii de învăţământ superior din ţară.
(mai mult…)

Evenimente

Interviu

Infografic

Legislatie

Programe

Preventie

CALENDAR