clasa_goala.jpgRepartizarea candidatilor la examenul de titularizare a cadrelor didactice, desfasurata in sedinte publice, a scos in evidenta faptul ca, din totalul celor 152 de posturi didactice sau catedre vacante titularizabile la nivelul judetului Caras-Severin, au fost repartizate 114, 38 de posturi ramanand nerepartizate.

Pe discipline de invatamant, situatia celor 38 de posturi didactice sau catedre vacante titularizabile nerepartizate arata ca sunt cate cinci locuri ramase la corepetitie, la educatori in limba romana si la limba engleza.

De asemenea, cate patru posturi au ramas nerepartizate la limbile engleza si franceza, educatie fizica (antrenori) si muzica instrumentala. Alte locuri nerepartizate sunt la educatori in limbile croata, germana, maghiara, la pictura, economic, administrativ si servicii. Acestea vor fi transformate in posturi netitularizabile, conform metodologiei, si vor fi ocupate in etapele ulterioare ale Calendarului miscarii personalului didactic 2009-2010.

Pe 25 iulie a avut loc repartizarea candidatilor prin detasare la cerere, iar in perioada 27 – 29 iulie are loc repartizarea cadrelor didactice care beneficiaza de continuitate pentru suplinire si repartizarea candidatilor prin suplinire. Repartizarea se va face in sedinta publica la Centrul Grup Scolar Industrial “Alexandru Popp” si la Grupul Scolar Industrial “Stefan Anghel” din Resita. Graficul desfasurarii repartizarilor pe discipline de invatamant se afla afisat si in cele doua centre, fiind transmis si tuturor unitatilor de invatamant din Caras-Severin.