ppcocktail_2014_1.jpgPrezență impresionantă, atmosferă de excepție, discuții relaxate, într-un cadru informal, favorabil stabilirii de noi contacte sau consolidării celor vechi. Acestea au fost ingredientele celei de-a cincea ediții a PremiumPeople Business Cocktail, eveniment organizat de Oameni și Companii, miercuri, 12 februarie, la Marriott.

Printre cei aproximativ 300 de participanți s-au numărat reprezentanți de seamă ai celor mai importante instituții din stat, diplomați, manageri ai unor companii de renume, atât din țară, cât și din străinătate, dar și mici întreprinzători.

Eforturile organizatorilor de a asigura un cadru special au fost recompensate prin cuvintele de laudă ale celor prezenți. „A fost o bună ocazie pentru mine să discut cu cei interesați de mersul lucrurilor din Sănătate, să le ascult sugestiile. Am întâlnit vechi cunoștințe, dar și oameni noi, cu care mi-a făcut plăcere să discut, să schimb idei”, a spus președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Cristian Bușoi (foto), unul dintre participanții de marcă ai evenimentului.

Apreciate au fost și eforturile organizatorilor, care au facilitat numeroase întâlniri, în urma cererilor unor participanți de a cunoaște anumite persoane din broșura de prezentare, primită în debutul evenimentului. Broșura, ce include fotografiile și o scurtă prezentare a participanților, nu a fost singurul instrument de facilitare a interacțiunii strategice din seara cocktail-ului. Evenimentul a beneficiat și de un suport tehnic special, un ecran digital, unde participanții i-au putut identifica pe ceilalți invitați prezenți și stabili o listă de contacte de realizat.

Următoarea ediție a PremiumPeople Business Cocktail va avea loc în toamna acestui an.