premium_cocktail1.jpgPeste 230 de lideri din diferite domenii de activitate s-au intalnit la a doua editie a evenimentului de networking PremiumPeople Business Cocktail, care a avut loc miercuri, 19 septembrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel . Evenimentul, devenit cel mai mare de acest gen din Romania, a strans pentru cateva ore vip-uri din educatie, sanatate, politica si administratie publica, dar si importanti lideri din business-ul romanesc si international.

Evenimentul a fost al doilea din seria PremiumPeople Business Cocktails in acest an, oferind o oportunitate de networking de cea mai inalta calitate; cei prezenti au avut ocazia sa lege prietenii noi in business si afterbusiness, dar si sa intalnesca parteneri vechi. Participantii au avut prilejul de a intra in contact direct si a se adresa reprezentantilor companiilor si institutiilor cu care doresc sa dezvolte relatii viitoare.

Platforma de comunicare directa PremiumPeople, cu site-ul integrat www.PremiumPeople.ro, este un produs al Oameni si Companii si numara in acest moment peste 8.300 de membri, dintre care 3.500 de organizatii si 4.800 de persoane fizice. Scopul Comunitatii PremiumPeople este acela de a construi relatii si de a asigura o comunicare continua intre membri.