snspa.jpgFacultatea de Ştiinţe Politice a SNSPA va organiza pe 12 aprilie o sesiune de pretestare la una dintre disciplinele de concurs (Filosofie, Sociologie, Economie, Psihologie, Istorie sau Matematică), iar în vară, după examenul de bacalaureat, o a doua sesiune de prestestare.

Înscrierile pentru pretestare se vor face până pe 10 aprilie, iar proba va fi susţinută pe 12 aprilie.
Pentru a doua sesiune de pretestare înscrieri se vor face între 15 mai-8 iulie, iar proba va fi susţinută pe 10 iulie. Condiţiile de admitere sunt nota obţinută la examenul scris susţinut la prestestare.

La Facultatea de Administraţie Publică înscrierea candidaţilor va avea loc între 14-19 iulie, proba de concurs va fi susţinută pe 22 iulie. Condiţii de admitere: 80% nota obţinută la examenul scris, 20% media examenului de bacalureat. Examenul scris va fi tip grilă, la alegerea candidatului, dintre următoarele discipline: Economie, Geografie, Istorie, Limba română sau Limba engleză.
Înscrierea candidaţilor la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice se va face între 14-18 iulie, iar proba de concurs va fi susţinută 20 iulie. Condiţiile de admitere constau în susţinerea unui examen scris, la alegerea candidatului, dintre disciplinele Limba şi literatura română, Istorie, Economie, Psihologie sau Filosofie

La Facultatea de Management înscrierea va avea loc între 11-17 iulie, iar proba de concurs pe 19 iulie.

Condiţii de admitere: 50% nota obţinută la examenul scris, 50% media obţinută la examenul de bacalaureat. Examenul va fi unul scris de tip grilă la alegerea candidatului, dintre următoarele discipline: Economie, Geografie, Istorie, Limba Engleză sau Matematică.

La admiterea din 2013, peste 3.000 de candidaţi s-au înscris la admiterea la studiile universitare de licenţă la facultăţile SNSPA, concurenţa fiind, în medie, de 5 candidaţi pe locurile subvenţionate de la buget. AGERPRES