elevi6.jpgPrima repartizare computerizată în învăţământ liceal de stat se va face în data de 12 iulie, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Între 4 şi 6 iulie sunt repartizaţi candidaţii pe locurile speciale pentru romi. Completarea opţiunilor în fişele de înscriere de către absolvenţii clasei a VIII-a şi de către părinţii acestora, asistaţi de diriginţi, s-a făcut între 29 iunie şi 5 iulie, iar între 30 iunie şi 6 iulie se introduc în baza de date computerizată datele din fişele de înscriere, iar până pe 7 iulie se vor verifica de către părinţi şi candidaţi eventualele greşeli din baza de date.

Depunerea dosarelor de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi se va face între 15 iulie şi 25 iulie. Candidaţii care nu au participat la prima repartizare computerizată sau nu au fost repartizaţi vor putea completa fişele de opţiuni între 14 iulie şi 19 iulie.

Cea de-a doua etapă de repartizare computerizată a candidaţilor va avea loc în 22 iulie, iar depunerea dosarelor între 23 şi 25 iulie.

Cea de-a treia repartizare computerizată va avea loc între 5 şi 7 septembrie. Numărul total de locuri pentru admiterea în clasa a IX-a în învăţământul preuniversitar de stat în municipiul Bucureşti pentru anul şcolar 2011-2012 este de 16.525, potrivit IŞMB. AGERPRES