Primarul Oprescu va deschide un Centru medical pentru studenti in Regie

oprescu_sorin_.jpgPrimarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat vineri, cu ocazia unei vizite de lucru in complexul studentesc Regie, ca, de la 1 octombrie, va functiona in aceasta zona un Centru medical destinat tuturor studentilor cazati in acest complex.

Centrul medical este un proiect mai vechi al lui Sorin Oprescu, inca de pe vremea in care era director la Spitalul Universitar, lucrarile de amenajare fiind abandonate din 2005.

“Studentii au apelat la mine pentru a oferi ajutorul in finalizarea acestui centru. El va deveni operational din acest an, odata cu inceputul anului universitar”, a spus Oprescu, care a precizat ca lucrarile de reabilitare nu au costat foarte mult, cladirea fiind deja ridicata. Municipalitatea va aloca bani pentru finisarea si dotare celor patru cabinete medicale, doua dintre ele pentru medicina generala si alte doua care vor functiona cu medici specialisti de ORL, ginecologie si oftalmologie. Studentii se pot adresa direct medicilor fara a avea nevoie de recomandari speciale. In apropierea centrului medical a fost amenajat si un teren de sport.