Programul SMART CITIES SMART COMMUNITIES, care agregă specialiști din domenii diferite (educație, sănătate, administrație, utilități, business) într-un efort comun de creștere și dezvoltare a comunităților unde trăiesc sau își desfășoară activitățile, continuă în 2017 cu o serie amplă de evenimente și activități digitale. Comunitatea a fost lansată în 2014 și are în acest moment + 300 de membri.

Comunitățile cărora li se adresează programul sunt: manageri ai companiilor de apă, canalizare, iluminat, transport public, salubritate, gaz, termoficare și drumuri publice, membri ai administrației publice locale (primari, CJ-uri, consilieri), city manageri, arhitecți șefi și urbaniști, reprezentanți ai universităților (rectori, directori administrativi, profesori implicați în proiecte de dezvoltare dedicate comunităților), inspectori școlari generali, reprezentanți ai Caselor Corpului Didactic, manageri ai spitalelor publice, reprezentanți ai CAS și DSP-urilor, ONG-uri, Asociații profesionale, Clustere și HUB-uri de creștere, Zone metropolitane și alte tipuri de organizare zonală, manageri de hoteluri și agenții de turism.

În 2016 au avut loc 4 întâlniri ale membrilor comunității, la Brașov, Iași, Constanța şi Timișoara, cu un total de 300 de participanţi.

În 2017, în cadrul Programului SMART CITIES SMART COMMUNITIES vor avea loc 6 Conferințe Regionale. În fiecare conferință va fi organizată o sesiune principală, care va reuni toți participanții, urmată de sesiuni specializate pe administrație publică, utilități și educație.

EDIȚIILE ANULUI 2017: Iași, Cluj-Napoca, Brașov, Constanța, Timișoara, București.

Lunar, membrii comunității Smart Cities – Smart Communities primesc un raport digital cu informații relevante din domeniu și despre activitățile din program.

Pentru orice alte informaţii suplimentare legate de evenimentele comunității Smart Cities – Smart Communities puteți lua legătura cu Mari SEMCU – Manager Proiect, mari.semcu@oamenisicompanii.ro