bett_logo2.jpgSIVECO Romania si SANAKO au lansat Laboratorul virtual pentru experimente stiintifice

Intre 14 si 17 ianuarie se desfasoara in Londra, BETT 2009, cea mai importanta expozitie dedicata utilizarii tehnologiei in educatie. 650 de companii prezinta solutii inovative pentru educatia secolului XXI, iar organizatorii estimeaza ca pana la finalul evenimentului, peste 30.000 de vizitatori din intreaga lume sa treaca portile spatiului expozitional Olympia.
Ca in fiecare an, la expozitia BETT au loc lansari de produse educationale revolutionare ce incurajeaza utilizarea tehnologiei moderne pentru dezvoltarea de sisteme de invatamant adapatate secolului XXI. Ieri, SIVECO Romania impreuna cu partenerii de la SANAKO Corporation au lansat produsul SANAKO Study Science Lab.

Laboratorul virtual le ofera profesorilor si elevilor posibilitatea de a realiza experimente stiintifice intr-un mediu sigur si atractiv. Experimentele stiintifice sunt facilitate de AeL Science Lab, continutul digital interactiv dezvoltat de SIVECO Romania, ce include 400 de lectii multimedia de biologie, chimie, fizica si matematica.

„SIVECO Romania este un nume de referinta in dezvoltarea de continut educational interactiv. Parteneriatul cu SANAKO, o companie ce furnizeaza platforme educationale in intreaga lume, reprezinta ocazia de a ne consolida aceasta pozitie si a demonstra la nivel international valoarea eLearning-ului romanesc”, a declarat Otto Zelch, Line of Business Manager in cadrul SIVECO Romania.

De asemenea, reprezentantii SIVECO Romania fac prezentari ale solutiei de eLearning AeL. Crearea si dezvoltarea de continut educational interactiv si platforme de eLearning a devenit un domeniu in care SIVECO Romania exceleaza. Proiectele majore implementate de companie au peste 7 milioane de beneficiari in Romania si in tari din Europa, Orientul Mijlociu, Africa si spatiul CSI.

Notorietatea solutiei AeL, precum si recunoasterile internationale obtinute de-a lungul timpului recomanda SIVECO Romania drept unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de eLearning din Europa.

Cea de-a 25-a editie a BETT are in acest an drept teme centrale: invatarea personalizata, curricula digitala, modernizarea unitatilor de invatamant si managementul in educatie. Zonele speciale dedicate testarii noilor tehnologii permit interactiunea dintre specialistii IT&C si beneficiarii directi: profesorii si elevii participanti la targ. Feedback-ul obiectiv obtinut in timp real de la participanti reprezinta o informatie extrem de utila in ceea ce priveste strategia de dezvoltare a unor viitoare resurse educationale.