Profesorii brasoveni au primit tichetele cadou

Profesorii brasoveni din invatamantul preuniversitar au primit deja tichetele cadou pentru Sarbatorile de Pasti, a declarat Ligia Mara, liderul sindicatului “Diaconu Coresi” a cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar Brasov.
“In proportie de 95% scolile din judet au dat tichetele cadou cadrelor didactice. Nu vad de ce s-ar interzice acest lucru din moment ce bugetele locale dispun de banii necesari”, a precizat Ligia Mara.

Cadrele didactice si personalul nedidactic din judet au primit cate doua tichete in valoare de cate 50 de lei fiecare. Primarul municipiului Brasov, George Scripcaru, sustine ca masura impusa de Guvern este nedreapta, tinand cont ca o parte dintre cadrele didactice care au sarbatorit Pastele catolic la sfarsitul lunii martie au primit aceste tichete.
“Noi, primarii PD-L din judetul Brasov, refuzam sa aplicam aceasta masura a Guvernului, deoarece acordarea tichetelor cadou reprezinta un efort financiar al bugetelor locale si nu vad de ce ar decide Guvernul in problemele primarilor”, a declarat George Scripcaru.