Intuitext, divizia de software educational a grupului Softwin, a lansat teachBee.co.uk, portal cu materiale educationale pentru profesorii de biologie, chimie si fizica din Marea Britanie. TeachBee.co.uk contine sute de materiale didactice pentru gimnaziu si liceu, adaptate la programa scolara britanica.
Resursele educationale de pe teachBee.co.uk cuprind jocuri interactive, animatii, experimente virtuale si simulari 3D. Acestea sunt insotite de cate un Ghid al profesorului, care ofera informatii despre curricula, obiective ale predarii, sugestii de utilizare si intrebari de verificare a cunostintelor dobandite. Toate materialele contin un editor de texte cu ajutorul caruia profesorul poate adapta textul si explicatiile, la nivelul de cunostinte al elevilor. Aplicatiile pot fi utilizate cu ajutorul proiectoarelor digitale sau al tablelor interactive.

Materialele educationale de pe teachBee.co.uk pot fi cumparate online la preturi incepand cu 9,9 lire sterline pentru o licenta de sase luni. Noul proiect Intuitext a fost realizat de o echipa de experti romani in colaborare cu specialisti TEEM, cea mai mare organizatie de evaluare in domeniul softurilor educationale din Marea Britanie.

Intuitext a prezentat portalul TeachBee.co.uk la targul anual British Education and Training Technology (BETT) 2008, care a avut loc la Londra in perioada 9 – 12 ianuarie 2008.