oprea_dumitru.jpgPe 11 decembrie, Revista Top Business a facut mai multe nominalizari pentru premiile de performanta. Profesorul univ. dr. Dumitru Oprea a fost cel care a primit Premiul National pentru Performanta ca semn al recunoasterii meritelor sale in crearea unei opere stiintifice si didactice de excelenta, in promovarea capacitatii de a performa a generatiilor de studenti si dascali cercetatori ai Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi.

Premiile au fost cu totul deosebite, fiind oferite operele de arta ale mai multor artisti romani. Profesorul Dumitru Oprea s-a bucurat de opera pictorului iesean Mihai Cotovanu si de albumul de arta „Penelul si paleta”, pe care artistul l-a realizat impreuna cu Valeriu Ciuca.

Premiile au fost acordate, la Bucuresti, intr-un cadru festiv, care a inceput cu premierea Maestrului Radu Beligan. La eveniment au participat mai multe personalitati ale lumii culturale, educationale si de afaceri din Romania.

„Este o onoare deosebita de a fi nominalizat si premiat alaturi de atat de multe valori ale culturii si educatiei romanesti. M-a emotionat stilul original de premiere: daruirea operelor de arta chiar ale artistilor nominalizati. Multumesc echipei de la Revista Top Business, mai ales ca a reusit ceea ce altii au uitat sa faca: promovarea valorilor culturale romanesti. In timpuri ca cele pe care le traim, meritul Top Business este cu atat mai mare cu cat putini mai sunt cei care se gandesc si la ceea ce bucura sufletul si spiritul oamenilor: cultura si arta”, a declarat Dumitru Oprea, la finalul festivitatii de premiere.