tompea doru.jpgPe 28 octombrie s-au desfasurate alegerile pentru structurile de conducere ale Universitatii „Petre Andrei” din Iasi, in conformitate cu Metodologia aprobata de Senat, precum si cu legislatia academica in vigoare, sub stricta supraveghere a Comisiei de monitorizare constituite de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.

Cu acest prile, s-a constituit Senatul Universitatii „Petre Andrei” din Iasi, care a ales, in prima sa sedinta, Rectorul Universitatii „Petre Andrei” din Iasi, in persoana prof.univ.dr. Doru Tompea. De asemenea, a fost ales Secretarul stiintific al Senatului Universitatii „Petre Andrei” din Iasi, in persoana conf.univ.dr. Tudorel Marian Pitulac.

Rezultatele acestor alegeri alegerile pentru structurile de conducere ale universitatii sunt urmatoarele:

Decani

– Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei: Conf.univ.dr. Mariana Caluschi

– Facultatea de Asistenta Sociala si Sociologie: Conf.univ.dr. Ancuta-Daniela Tompea

– Facultatea de Stiinte Politice si Administrative: Prof.univ.dr. Mihai Baciu

– Facultatea de Drept: Prof.univ.dr. Antonie Cristian Bocancea

– Facultatea de Economie: Conf.univ.dr. Alexandru Trifu.

Comisia de monitorizare constituita prin Ordinul nr. 5767/27.10.2009 urmeaza sa elaboreze un raport cu privire la conditiile in care s-au desfasurat alegerile. In baza acestui raport si a analizei dosarului alegerilor, urmeaza ca Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii sa confirme Rectorul ales de Senatul Universitatii „Petre Andrei” din Iasi.