bursa-intercultura.jpgElevii de licei care în anul şcolar curent studiază în clasa a 9-a sau a 10-a (născuţi între 01.01.1995 – 01.06.1997) pot participa la programul de burse de studiu în Italia intitulat generic Bursa Intercultura.

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiară a Grupului Intesa Sanpaolo, oferă pentru al V-lea an consecutiv acest program de burse de studiu în Italia adresate elevilor de liceu din România, se arată într-un comunicat de presă. Bursa Intercultura oferă câştigătorilor selectaţi posibilitatea de a studia pentru un an şcolar (clasa a 10-a sau a 11-a), în Italia. În valoare de 12.000 euro, Bursa Intercultura acoperă toate cheltuielile necesare, inclusiv transportul şi cazarea, iar câştigătorii vor petrece un an într-o familie italiană, fiind astfel complet integraţi în mediul familial şi şcolar din Italia.

Detalii complete despre programul de burse Intercultura, formularele de înscriere, testimoniale ale altor liceeni români care au absolvit acest program şi alte informaţii utile sunt disponibile pe prima pagină a web site-ului Intesa Sanpaolo Bank sau în secţiunea Cariere. Toţi candidaţii interesaţi de Bursa Intercultura şi un an de studiu în Italia trebuie să completeze şi să trimită aplicaţiile până în 03.01.2012. Selecţia candidaţilor se va face în mai multe etape, direct de către Fundaţia Intercultura/AFS din Italia, co-organizatoare a acestui program.AGERPRES