Universitatea Danubius Galați, prin Danubius International Business School, organizează programul de formare – specializare COMPETENȚE ANTREPRENORIALE. Programul de specializare se va desfășura în perioada 26 aprilie – 10 mai, cu începere de la orele 14.00, la sediul Universității Danubius. Invitații acestui program sunt antreprenori de succes care vor împărtăși participanților experiența în inițierea și dezvoltarea propriei afaceri.

Printre invitați amintim:

Ștefan Popa – fondator Agress Business SRL

Aurelian Constantin – fondator Lexexpert Audit SRL

Marian Filimon – Prim-Vicepreşedinte al Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR),

Corneliu-Andy Pușcă – Rector al Universității Danubius Galați

Alina Beatrice Răileanu – Director Danubius International Business School

Cătălin Mustață – consultant proiecte Danubius International Business School

Cătălin Poalelungi – consultant marketing

Florentina Pușcă – avocat, Casa de avocatură – Pușcă și Asociații.

Programul de formare va avea ca lector pe Conf. Univ. Dr. Carmen Sîrbu, Doctor în contabilitate, formator certificat ANC, specialist și practician cu experiență relevantă în domeniul antreprenorial.

Cursul se adresează tuturor persoanelor care doresc să pornească o afacere dar și persoanelor care își desfășoară activitatea în cadrul unei organizații și sunt interesate să își îmbogățească cunoștințele cu privire la administrarea unei companii.

Cursul se adreseaza tuturor celor care vor sa aplice pentru Programul „Start-up Nation Romania” (stimularea infiintarii intreprinderilor mici si mijlocii), asigurandu-le, astfel, obtinerea a 10 puncte suplimentare in procesul de evaluare a planului de afaceri.

La finalul programului de formare, participanții vor fi capabili:

  • să identifice oportunitățile existente pe piață și sursele de finanțare pentru dezvoltarea propriei afaceri;
  • să identifice prioritățile organizației, să planifice și să organizeze propria activitate, cât și a celor din subordine;
  • să întocmească un plan de afaceri;
  • să aibă capacitatea de a pune ideile în practică, urmărind rezultatele propuse inițial;
  • să-și însușească competențele antreprenoriale, atitudinile de lider și să conștientizeze valorile etice care susțin comportamentele de conducere.

De asemenea, se doreste conceperea unei platforme de business care sa faciliteze relationarea dintre viitorii antreprenori, antreprenori si mediul academic. Platforma va contine toate resursele necesare initierii unei afaceri sau dezvoltarii unei afaceri existente.

Durata de pregatire: 60 de ore

CERTIFICAT DE SPECIALIZARE A.N.C. pentru ocupatia – Competente antreprenoriale
Competente dobandite in domeniul antreprenorial

CERTIFICAT DE PARTICIPARE eliberat de UNIVERSITATEA „DANUBIUS”

Tarif de participare: 850 lei/ participant (inclusiv TVA) pentru 10 zile

Tariful cuprinde participarea la programul de formare, certificare ANC, materiale informative, pauză de cafea.

Pentru studenții sau absolvenții Universității Danubius Galați, tariful de participare va fi de 700 lei/participant (inclusiv TVA) pentru 10 zile.

Rezervarea locului se face în baza FORMULARULUI DE INSCRIERE, transmis până cel mai târziu vineri, 21 aprilie 2017, la Secretariatul Universității Danubius, fax 0372361292, e-mail mihaelarotaru@univ-danubius.ro (nr. telefon 0372361250, 0372361251).

Persoană de contact pentru detalii suplimentare: Laura KOVÁCS, tel. 0372361173, e-mail laura.kovacs@univ-danubius.ro