Cinci tineri cu rezultate academice excepţionale urmează să fie susţinuţi financiar de Telekom România la finalul celei de-a unsprezecea ediţii a programului „Bursele Telekom”, care a fost lansat luni, se menţionează într-un comunicat al companiei remis AGERPRES.

Concursul este deschis studenţilor admişi într-o instituţie de învăţământ superior de stat din România, aflaţi în anul I, învăţământ la zi, profil real, la una dintre specializările: automatică şi calculatoare, cibernetică, informatică, matematică, inginerie electrică, electronică, telecomunicaţii şi tehnologia informaţiei.

Susţinerea financiară este în valoare de 2.230 de lei lunar pentru fiecare student, sumă acordată în perioadele ianuarie – iunie şi octombrie – decembrie 2021.

Programul „Bursele Telekom” se desfăşoară în perioada 2 noiembrie 2020 – 8 decembrie 2020, cu înscrierea candidaţilor în perioada 2 noiembrie – 22 noiembrie.

Prima etapă a concursului, care este şi eliminatorie, presupune completarea şi trimiterea unui formular de înscriere către Telekom Romania, pe website-ul www.burseletelekom.ro. În această etapă vor fi selectaţi zece finalişti care se vor califica în etapa a doua, aceasta din urmă constând într-un un interviu online în urma căruia vor fi desemnaţi câştigătorii celor cinci burse. AGERPRES