Programul de leadership Leaders School revine cu editia a 11-a

elevi semicerc.jpgFundatia LEADERS anunta deschiderea inscrierilor pentru cea de-a 11-a editie a programului LEADERS School, desfasurat si in acest an sub Inaltul Patronaj al Altetei sale Regale Principele Radu al Romaniei. Evenimentul va avea loc in perioada 31 martie-6 aprilie 2013 la Hotel Orizont din Predeal, unde 30 de tineri vor avea sansa de a participa in programul de leadership care schimba vieti.

Elevi in an terminal, studenti din tara sau strainatate si juniori din companii pasionati de leadership, cu varste cuprinse intre 18 si 25 ani, care isi doresc o schimbare atat in dezvoltarea personala, cat si in cariera, se pot inscrie in program pana pe 19 martie.

Fundatia LEADERS a reunit de-a lungul timpului in cadrul programului lideri romani precum: Raed Arafat – SMURD, Dorin Dumitru Prunariu – Cosmonaut, Justin Capra – Inventator, Carol Novak – Campion Paralimpic, Mircea Albulescu – Actor, Gabriel Liiceanu – Filosof, Serban Toader – KPMG.

Editia din aceasta primavara va continua sa aduca in fata tinerilor o parte din vorbitorii deja consacrati, care vor deveni astfel mentori permanenti in cadrul programului, cat si noi invitati de exceptie din business, arta, sport, mediul militar si societatea civila. Tiberiu Soare, Dirijor Orchestra Radio si Opera Romana, Cristian Gatu, Presedintele Federatiei Romane de Handbal, Liviu Floria, Supravietuitor al atacului din Algeria, Ilie Gageatu, Sales Director Ursus Breweries Romania, Andreea Ionescu, Managing Partner ConsultWare si Rares Manolescu, Consulting Partner Human Invest sunt doar o parte din invitatii care vor fi prezenti la cea de-a 11-a editie LEADERS School.

Inscrierile pentru LEADERS School, editia a 11-a au inceput si se fac online la urmatorul link: http://www.leaders.ro/programe/leaders-school/aplica/ Participarea in program se face pe baza de selectie (chestionar online si interviu), iar pachetul de acces include participarea la toate cursurile scolii, cazare si acomodare timp de 6 zile la Hotel Orizont din Predeal, mentorat lunar gratuit pana la varsta de 25 ani, includerea in comunitatea LEADERS (peste 3000 de membri), oportunitati exclusive de job-uri si discouturi la evenimentele LEADERS si evenimentele partenere.