univ_politehnica_buc_.jpgOportunităţile de studiu şi cercetare în Statele Unite prin programele de burse Fulbright Student Award 2017-2018 şi EducationUSA vor fi prezentate marţi, 29 martie, la Universitatea Politehnica din Bucureşti. Potrivit site-ului UPB, seminarul va oferi informaţii despre programul „Fulbright Student Award 2017-2018” pentru studii de masterat sau cercetare doctorală la universităţi din Statele Unite ale Americii.

EducationUSA este un demers independent, prin intermediul căruia cei interesaţi pot primi consiliere în legătură cu procedura de înscriere la studii post-universitare în SUA, ca studenţi independenţi, cu finanţare din partea universităţilor americane.

„Bursa „Fulbright Student” vizează toate disciplinele, exceptându-le pe cele clinice, şi se adresează absolvenţilor, masteranzilor, studenţilor în an terminal de studiu şi doctoranzilor români de la universităţi acreditate de stat sau particulare. EducationUSA, promovat în România de Centrul de Consiliere Educaţională al Comisiei Fulbright Româno-Americane, se adresează elevilor de liceu, studenţilor şi absolvenţilor universitari interesaţi de studii în Statele Unite ale Americii”, menţionează sursa citată. AGERPRES