elevi1.jpgPeste 100 de elevi şi profesori din cinci ţări participă la Buzău, în perioada 15-18 noiembrie, la lansarea unui proiect finanţat de Uniunea Europeană privind aprofundarea cunoştinţelor de limbi străine.

În această acţiune sunt implicaţi 20 de elevi şi cadre didactice din Turcia, coordonatorul proiectului, Spania, Cehia şi Polonia, sosiţi luni la Buzău, precum şi circa 100 de elevi şi profesori de la Şcoala nr. 7 Buzău, distinsă în anul 2010 cu titlul de Şcoală Europeană datorită derulării cu succes a altor trei astfel de proiecte.

‘Proiectul a debutat în anul şcolar 2010-2011 şi are în vedere o serie de obiective printre care posibilitatea oferită elevilor de a-şi îmbunătăţi comunicarea în limbile engleză şi franceză, să identifice noi stiluri de învăţare, să capete abilităţi necesare în dezvoltarea lor, iar profesori îşi pot însuşi noi metode pedagogice de predare-învăţare, active şi, totodată, creative’, a declarat, pentru Agerpres, prof. Oana Dobre, purtător de cuvânt a unităţii de educaţie. AGERPRES