AIESEC începe perioada de promovare a proiectului naţional GROW în liceele din Cluj-Napoca din 22 aprilie până pe 1 iunie 2013. Proiectul GROW este un proiect național de educație non-formală, organizat de AIESEC Cluj-Napoca în colaborare cu Școala de Valori și susținut de Ministerul Educației Naționale.

Acesta se adresează elevilor care trec la vară în clasa a 11-a sau a 12-a. Obiectivul proiectului constă în dezvoltarea elevilor de liceu la nivel personal și profesional, prin intermediul a 10 sesiuni de training. Sesiunile vor fi livrate în limba engleză de către studenți internaționali, pe o perioadă de 6 săptămâni, din 15 iunie până în 31 iulie.

Principalele elemente caracteristice ale acestui program sunt: internaţionalismul – programul fiind susţinut în limba engleză de către studenţi internaţionali veniţi în România prin organizaţia AIESEC, conţinutul educaţional îmbunătăţit continuu şi acoperirea naţională – proiectul desfășurându-se în cele mai mari 14 oraşe din România: București, Braşov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Piteşti, Sibiu, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara şi Arad.

De asemenea, proiectul GROW este singurul program inovativ de educaţie non-formală din România construit pe un curriculum de 4 ani, cu scopul de a oferi tinerilor, pe toată perioada liceului, un conţinut educaţional complementar activităţii lor şcolare şi care a fost desemnat în 2012 „Cel mai bun proiect de educaţie de tineret din România” de către Parlamentul European în cadrul Galei Charlemagne.

În cadrul acestui proiect se percepe o taxă de participare în valoare de 50 lei, iar elevii care doresc să participe se pot înscrie pe site-ul http://www.growedu.ro/.