ardelean_aurel_.jpgProf. univ. dr. Aurel Ardelean, rector al Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” participă în perioada 28-29 iunie la Conferinţa Uniunii Rectorilor Universităţilor Euro-Mediteraneene care se va desfăşura la Barcelona (Spania). Conferinţa este organizată de Euromed Permanent University Forum – Forumul Universitar Permanent Euromed (EPUF).

Scopul reuniunii Primei Conferinţe a Rectorilor Mediteraneeni este de a analiza „Procesul de la Cairo” precum şi de a redacta o propunere care va fi prezentată în cadrul celei de-a II-a Reuniuni Ministeriale de Învăţământ Superior, Cercetare şi Inovare, în luna octombrie 2010, privind învăţământul superior şi cercetarea ştiinţifică

Conferinţa Uniunii Rectorilor Universităţilor Euro-Mediteraniene va lua în discuţie şi un document intitulat „Contribuţia Universităţilor Euro-mediteraneene la progresul social”.

Prof. univ. dr. Aurel Ardelean, rector al Universităţii de Vest Vasile Goldiş, a declarat: „Suntem deosebit de onoraţi pentru că, alături de colegii noştri de la Universitatea din Bucureşti, reprezentăm cea de a doua universitate din România care aderă la acest forum de înaltă ţinută academică”.