Reprezentanţii a patru licee de top din străinătate vin să îi cunoască pe tinerii români la “Top Education Tour”

Reprezentanţii a patru şcoli renumite din Marea Britanie şi Elveţia vor vizita în următoarea săptămână patru oraşe din ţară, pentru a se întâlni cu elevii şi părinţii acestora în cadrul evenimentului “Top Education Tour”.

Potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor remis vineri AGERPRES, reprezentanţii celor patru unităţi de educaţie britanice şi elveţiene vor vizita luni Craiova, marţi vor fi prezenţi la Sibiu, miercuri la Cluj-Napoca şi vineri la Bucureşti.

Elevii interesaţi să studieze la un liceu de elită din străinătate şi familiile acestora pot afla mai multe informaţii atât despre programele oferite de cele patru şcoli, cât şi despre oportunităţile şi beneficiile studiului în străinătate direct de la reprezentanţii colegiilor: Chelsea Independent College, Duff Miller College, Lansdowne College (toate cele trei fiind localizate în Londra) şi Aiglon College din Elveţia.
De asemenea, vor fi oferite toate informaţiile necesare despre taberele de limbi străine organizate în străinătate.

Copiii din familiile cu venituri peste medie pot merge la un liceu din Marea Britanie unde taxele costă între 30.000 de lire şi 35.000 de lire pe an. Cât despre Elveţia, taxele anuale sunt între 63.000 şi 98.000 de franci elveţieni. Aceste costuri includ cursurile, cazarea în campusuri cu cele mai moderne facilităţi, masă, excursii şi activităţi recreative (muzică, teatru, pictură, sport). Recomandabil este ca demersurile de admitere la şcoli să înceapă cu aproximativ un an înainte.
Studiile se finalizează cu obţinerea unor diplome recunoscute internaţional. AGERPRES