La împlinirea a 25 de ani de existență, Rețeaua de sănătate Regina Maria anunță investiții de peste 130 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din

România, dintre care 60 de milioane de euro doar în aparatură ultra-performantă și tehnologie de ultimă generație, precum Robotul DaVinciXi și primul Robot MAKO din Sud-Estul Europei, funcțional la Ponderas Academic Hospital. 3,5 milioane de euro au fost investiți în echipamente, locații și consumabile de laborator.

“Toate profiturile au fost sută la sută reinvestite. Sunt peste 130 de milioane de euro investiți doar în infrastructură medicală – nu vorbesc de fuziuni și achiziții. Am făcut peste 30 de achiziții. Cea mai mare este spitalul Ponderas, acesta alăturându-se rețelei în 2016. Și aș mai puncta o investiție importantă pentru noi din punct de vedere strategic – spitalul din Cluj-Napoca, primul construit de la zero în acest oraș din 1968”, declara recent, într-un interviu pentru newmoney.ro, Fady Chreih, chief executive officer (CEO) al Rețelei de sănătate Regina Maria.

Din 1995 și până în prezent, peste 4 milioane de pacienți au fost tratați, în cele mai moderne și sigure condiții, în clinicile și spitalele Rețelei de sănătate Regina Maria.