Studenții Facultății de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, au participat și obținut rezultate excepționale la competițiile Campionatelor Naționale Universitare.

 

 1. Campionatul Național Universitar de Volei (feminin) s-a desfășurat la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, Facultatea de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății, în perioada 05-07.05.2017. Echipa Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău CAMPIOANĂ NAȚIONALĂ UNIVERSITARĂ fiind coordonată de Prof. univ. dr. Grapă Florin.

 

 1. Campionatul Național Universitar de Judo (masculin – feminin) a avut loc, în perioada 05-07.05.2017, la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu. Studenţii Universităţii„Vasile Alecsandri” din Bacău , coordonaţi de Lector univ. dr. Sava Mihai-Adrian, au obţinut următoarele rezultate:
 2. Zoltan Cristina (SPM, an I) – medalie de bronz
 3. Gavriliță Mădălina (KMS, an I) – medalie de bronz
 4. Marcu Mihaela-Petronela (KMS, an III) – medalie de bronz
 5. Diaconescu Maria-Paula (EFS, an I)
 6. Pal Ana-Maria (EFS, an III)
 7. Hanțu George (EFS, an I)
 8. Bejan Grigore (KMS, an III)
 9. Zaharia Claudiu (SPM, an II)

 

 1. Campionatul Național Universitar de Tenis de masă (masculin – feminin) desfășurat la Universitatea din Craiova, Facultatea de Educație Fizică și Sport, în perioada 04-07.05.2017.

Studenţii Universităţii„Vasile Alecsandri” din Bacău au fost coordonaţi de Lector univ. dr. Ochiană Nicolae:

 1. Alexoae Horia-Octavian (SPM, an II)
 2. Pricope Radu-Iulian (SPM, an II)
 3. Dodiță Ionuț-Andrei (EFS, an II)
 4. Ailioaie Ionuț-Cristinel (EFS, an II)

 

 1. Campionatul Național Universitar de Badminton (masculin – feminin) a avut loc la Universitatea de Vest Timișoara, Facultatea de Educație Fizică și Sport, în perioada 17-19.03.2017. Studenţii Universităţii„Vasile Alecsandri” din Bacău, coordonaţi de Asistent univ. dr. Milon Alexandra, au obţinut următoarele rezultate:

 

 1. Droancă Matei (KMS, an III) – medalie de argint la simplu masculin

 – medalie de argint la dublu masculin

 – medalie de bronz la dublu mixt

 1. Ionașcu Cătălin (SPM, an I) – medalie de argint la dublu masculin