Cel mai mare Concurs Național de creație în Limba Engleză îți așteaptă eseul și îți premiază originalitatea și talentul cu o tabără în Marea Britanie. Asociația Shakespeare School pentru Educație dă startul unei noi întreceri pentru creativitate!

Dacă ai între 11 și 19 ani, ești pasionat de limba engleză, o vorbești fluent, ești creativ și stăpânești bine arta argumentării, te așteptăm să-ți demonstrezi măiestria în cadrul Shakespeare School Essay Competition – ediția a 10-a! Tot ce trebuie să faci este să scrii un eseu original, în limba engleză, cu titlul ‘Message to my future self” („Mesaj către mine din viitor”).

Cum intri în cursă?

Îți înscrii GRATUIT eseul, online, pe SITE-ul competiției, la una dintre cele două categorii de vârstă, 11-14 ani sau 15-19 ani.

Termenul limită de înscriere în concurs este 25 martie 2018.

Juriul este format din profesorii Shakespeare School, care selectează cele mai bune şi creative 30 de lucrări. Ierarhia finală a câştigătorilor este stabilită în urma unor scurte interviuri cu finaliştii.

La Shakespeare School Essay Competition se înscriu anual peste 4.000 de tineri din toata țara.

 

Premii pentru participanți. Ce poti câștiga?

Concursul oferă celor 30 de finaliști premii în valoare de peste 5.000 de euro, constând în 2 tabere de limba engleză in Marea Britanie (pentru marele câștigător al fiecăreia dintre cele două categorii de vârstă: 11-14 ani și 15-19 ani), cursuri de limba engleză la Shakespeare School, înscrieri gratuite la examene Cambridge, cărți, dicționare, rechizite, etc.

Premii și distincții și pentru profesori

Profesorul cu cei mai mulți concurenți înscriși va participa gratuit, ca însoțitor de grup, la o tabară de 2 săptămâni în Marea Britanie.

Toți profesorii de limba engleză din partea cărora se vor înscrie minimum 10 participanți la Shakespeare School Essay Competition 2018, vor primi un Certificat de Merit din partea centrului nostru.

 

Trofeul Excelenței: Județul cu cel mai mare număr de participanți la competiție va primi Trofeul Shakespeare School Essay Competition.

Festivitatea de premiere va avea loc pe data de 8 iunie 2018 la Arcub Gabroveni.

 

Află toate detaliile despre temă, regulament și înscriere pe www.shakespeare-school.ro, secțiunea Competiții, sau AICI.

Shakespeare School Essay Competition este un proiect național, cu participare GRATUITĂ, deschis tuturor tinerilor cu vârsta cuprinsă între 11 si 19 ani (clasele V-VIII si IX-XII). Concursul este organizat de Asociația Shakespeare School pentru Educație, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, și se adresează tuturor elevilor din România, pasionați de limba engleză și cu real talent la scris.

Proiectul își propune să stimuleze gândirea creativă, spiritul de inovație, originalitatea și să motiveze tinerii să își perfecționeze limba engleză, oferindu-le totodată șansa unei experiențe unice, într-o tabară internațională de studiu.