gala_premii_mediu.jpgECOTIC și partenerii săi au dat startul înscrierilor în cea de a VII-a ediție a Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat, eveniment anual care premiază inițiative de mediu sau CSR cu obiective concrete și impact ridicat în protecția mediului și conservarea resurselor planetei. Orice companie, instituție publică, ONG și instituție de învățământ este invitată să își înscrie proiectul „verde”, începând de azi până pe 25 noiembrie, pe www.galapremiilorpentrumediu.eu.

Începând din 2009, Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat este un eveniment anual organizat de ECOTIC și partenerii săi, sub umbrela Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, având ca obiectiv popularizarea inițiativelor, campaniilor și proiectelor din zona de eco-responsabilitate desfășurate în România. Este multă efervescență, dorință și implicare în acest domeniu în România; multe companii, instituții și ONG-uri care pun mult suflet în inițiative extraordinare care atrag mulți oameni și produc schimbari benefice de atitudine. Rolul Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat este acela de a pune în lumina reflectoarelor aceste inițiative, de a le aduce în față și de a le da locul meritoriu cuvenit.

Înscrierile în cea de-a șaptea ediție a Galei se fac în perioada 1 iulie – 25 noiembrie 2015, pe www.galapremiilorpentrumediu.eu, pe cele patru categorii: companii, instituții publice, ONG și instituții de învățământ. Poate fi înscris orice proiect care a fost demarat începând din luna octombrie 2014, fie că este finalizat sau se află în desfășurare la data de 25 noiembrie 2015, data încheierii înscrierilor. Premierea câștigătorilor va avea loc în luna decembrie în cadrul unui eveniment dedicat acestei campanii.

Anul trecut, ECOTIC și partenerii săi au avut bucuria înscrierii a peste 60 de proiecte în concurs; proiecte mature, minunate, care au contribuit la îmbunătățirea multor aspecte legate de protecția mediului și conservarea resurselor țării. Prin urmare, invităm și încurajăm cât mai multe înscrieri ce vor sta alături de participanți dragi nouă din edițiile anterioare: MaiMultVerde, Vodafone România, DHL, Rompetrol, ViitorPlus, Apa Nova, Romtelecom și mulți alții.

Partenerii ediției din acest an a Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat sunt ECOTIC BAT, A.P.D.E.T.I.C. Asociația Producătorilor și Distribuitorilor de Echipamente de Tehnologia Informației și Telecomunicațiilor, Alucro, Every Can Counts Romania. Proiectul se desfășoară sub umbrela Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor.

Anul acesta, Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat face parte din proiectul Caravana ECOTIC, un proiect de conștientizare asupra importanței colectării și reciclării, cofinanțat de Uniunea Europeană prin programul Life+.

Pentru mai multe detalii și înscrieri, consultați www.galapremiilorpentrumediu.eu, www.ecotic.ro si everycancounts.ro.