tinerii_site.jpgMinisterul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, în parteneriat cu Institutul de Ştiinţe ale Educaţiei, organizaţia Salvaţi Copiii şi Agenţia OSC anunţă lansarea www.tineriimpotrivaviolentei.edumanager.ro, pagina web a proiectului „Tinerii împotriva violenţei”. Site-ul oferă informaţii actualizate despre proiect şi etapele de desfăşurare ale acestuia, punând de asemenea la dispoziţie informaţii utile despre Inspectoratele Şcolare Judeţene, reţeaua de psihologi şcolari şi autorităţile responsabile cu asigurarea ordinii publice.

Secţiunea Cărţi şi publicaţii listează o serie de articole, cărţi sau filme din domeniul violenţei şcolare care vă pot oferi informaţii şi suport pentru prevenirea şi gestionarea eficientă a cazurilor de violenţă şcolară.

Site-ul www.tineriimpotrivaviolentei.edumanager.ro pune la dispoziţie un forum unde vă puteţi înscrie pentru a participa la discuţii despre problemele pe care le ridică violenţa şcolară. Gasiti acest forum aici.Accesaţi site-ul www.tineriimpotrivaviolentei.edumanager.ro şi înscrieţi-vă pe forum pentru a fi la curent cu desfăşurarea proiectului şi pentru a beneficia de oportunităţile de informare oferite.