tabara_muzica_boem.jpgEste binecunoscut faptul ca studiul muzicii aduce multe, multe beneficii, mai ales in cazul copiilor. Expertii confirma ca sunt foarte multe lucruri bune pentru care merita sa iti dai copilul sa invete sa cante la un instrument sau cu vocea; muzica le sporeste copiilor capacitatea de gandire, le imbunatateste memoria, le confera incredere in ei, ii invata sa fie disciplinati, le stimuleaza creativitatea.

Din dorinta de a oferi copiilor o educatie muzicala pe perioada verii, care sa includa activitati distractive, relaxante si amuzante pentru ei, intr-un cadru boem, in mijlocul naturii, Scoala de Muzica Boem Club organizeaza in aceasta vara pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 7 si 17 ani Tabara de Muzica Boem Club. Tabara se va desfasura in perioada 2-22 August, saptamanal, la Vila Alisa*** din Bran. Inscrierile se vor putea efectua in perioada 15 mai-15 iunie.

Tabara de Muzica Boem Club este un proiect nou care se adreseaza copiilor dornici sa exploreze cantatul la un instrument (pian, chitara, vioara sau tobe) sau sa isi exerseze calitatile vocale. In Tabara de Muzica Boem Club se pot inscrie atat cursanti ai Scolii de Muzica Boem Club, cat si copii din afara scolii. Activitatile muzicale din cadrul taberei se vor desfasura pe grupe de varsta, sub indrumarea profesorilor Boem Club – pentru activitatile muzicale – si a psihologilor scolari, membri ai Colegiului Psihologilor – pentru activitatile recreative si de integrare in grup.

Obiectivul Taberei de Muzica Boem Club este initierea muzicala si familiarizarea participantului cu ceea ce este muzica din punct de vedere teoretic, dar si practic. Vor fi prezentate notiuni de teoria muzicii pe intelesul tuturor si vor fi initiati in tainele pianului, chitarii sau viorii, ale percutiei sau ale cantatului cu vocea.

Scoala de Muzica Boem Club asigura in cadrul taberei urmatoarele:

– Transport dus- intors cu plecare din Bucuresti

– Cazare 6 nopti in pensiune standard 3 stele in camerele de 2 si 3 locuri

– Mic dejun, pranz, cina+1 gustare (meniul zilnic va fi transmis anterior desfasurarii taberei, pe e-mail, parintilor)

– Ateliere de grup de pian, chitara, canto, percutie si vioara

– Petrecere tematica

– Concursuri si intreceri pe tema muzicala

– Activitati recreative in aer liber

– Drumetii la obiectivele turistice din zona

– Profesori absolventi de Conservator si monitori pentru organizarea activitatilor

– Psihologi scolari

– Asistenta medicala (daca este cazul)

– Echipamente si materiale pentru desfasurarea activitatilor muzicale si de Aventura

Taxa de participare este de 1.500 lei si se poate achita numerar sau cu cardul, la sediile Scolii de Muzica Boem Club: Boem Club Alba Iulia, Boem Club Razoare, Boem Club Dorobanti.

Persoana de contact pentru inscrieri si detalii despre Tabara de Muzica Boem Club:

Denisa PETREAN – Specialist PR

E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

Tel: 0768 300 396

www.boemclub.ro

www.facebook.com/BoemClub