ase-bucuresti.jpgAcademia de Studii Economice din București organizează, în perioada 18 – 22 aprilie, “Săptămâna Porților Deschise”, manifestare adresată liceenilor claselor a XI-a și a XII-a din țară și din București. Potrivit unui comunicat al ASE remis joi, elevii vor afla informații despre desfășurarea admiterii la licență în acest an, perspective și oportunități de carieră, detalii despre oferta educațională a fiecărei facultăți, prezentată în cadrul Târgului Facultăților ASE.

De asemenea, liceenii din ani terminali vor asista, în Aula Magna, la prezentări ale universității și vor dialoga cu reprezentanți ai conducerii ASE și ai studenților, vor putea participa la unele cursuri și vor putea vizita puncte de interes ale unei viitoare vieți de student al Academiei – amfiteatre, săli de lectură, de sport, cămine și cantina. Ediția din acest an a evenimentului se va desfășura sub sloganul “Alege un Lider și vei deveni un Lider!”.

La ediția de anul trecut, mai mult de 3.000 de elevi, din peste 70 de colegii și licee din București și din țară, au vizitat Academia de Studii Economice. Facultățile ASE oferă 24 de programe de studii de licență, dintre care opt cu predare integrală în limba engleză, un program în limba franceză și unul în limba germană.

În acest an, Academia de Studii Economice din București pune la dispoziția viitorilor săi studenți aproximativ 5.900 de locuri la licență, dintre care jumătate la buget, 5.000 de locuri în cămine, peste 400 de burse Erasmus și alte mobilități studențești. AGERPRES