Ziua de 28 octombrie a avut o importanta deosebita pentru cadrele didactice si elevii de la Scoala Generala „Ion Minulescu” din Constanta. Unitatea de invatamint a implinit 88 de ani de existenta.

Cu aceasta ocazie, conducerea scolii a organizat o serie de manifestari, pentru a sarbatori cum se cuvine evenimentul.

„Scoala este locul in care cladim, cu gindurile si aspiratiile noastre noi trepte spre cunoastere. Cu un talent obisnuit si cu o perseverenta neobisnuita, orice se poate realiza. Pentru ca un lucru sa fie bine facut este nevoie nu numai de pricepere, ci si de disponibilitate sufleteasca. Sint mindra de colectivul profesoral din care fac parte, de toti elevii constinciosi din scoala noastra si de parintii care au inteles ca trebuie sa tina legatura cu scoala”, a declarat directorul Scolii Generale „Ion Minulescu”, prof. Valentina Mesea.

Cei prezenti la manifestare au urmarit programul artistic prezentat de elevii unitatii scolare care a inclus, printre altele si dansuri populare romanesti si turcesti. In paralel cu programul artistic, in salile de clasa au avut loc concursuri de matematica, limba si literatura romana si pictura. In cinstea poetului Ion Minulescu, al carui nume il poarta scoala, au fost recitate poezii din creatia acestuia. Pe linga cadre didactice si parinti, la sarbatorirea celor 88 de ani de existenta ai Scolii Generale „Ion Minulescu” au participat si fosti elevi ai unitatii de invatamint.