Anul 2017 a reprezentat o expansiune a Scolii de Muzica Boem Club din toate punctele de vedere, incepand cu calitatea ofertei educationale, si pana la extinderea gamei de servicii integrate in domeniul muzical, catre segmentul de vanzari de piane si pianine acustice prin intermediul celui mare magazin de piane din Romania, Boem Club Pianos.

In anul 2017 s-au organizat cu succes evenimente muzicale precum: auditii de clasa, concursuri de muzica interne si la nivel national, Tabara de Muzica Boem Club, dar si spectacole concert cu toti cursantii de la Boem Club.

In Tabara de Vara organizata de Boem Club in zona Valcea, intr-un peisaj montan boem si relaxant,  participantii au beneficiat de posibilitatea ca pe langa activitatile recreative sa poata participa la ateliere muzicale zilnice consecutive de pian, chitara, canto, vioara si tobe. La finalul taberei s-a organizat si un concurs pe teme muzicale, astfel incat participantii au facut dovada cunostintelor muzicale acumulate pe perioada taberei. Datorita succesului obtinut in vara anului 2017, Scoala de Muzica Boem Club isi propune ca si in vara anului 2018 sa organizeze doua saptamani consecutive de tabara.

Spectacolul Concert „Vara Muzicala” organizat de Boem Club in vara anului 2017 a adunat peste 150 de cursanti de la clasele de pian, canto, saxofon, chitara, vioara si tobe si aprox. 400 de participanti care au venit sa ii sustina si sa ii incurajeze in acest demers important. Evenimentul a fost presarat cu testari muzicale gratuite, concursuri cu premii si alte surprize.

De asemenea, urmatoarele doua Concerte spectacol, „Suna Clopotelul” si Concertul Aniversar „8 ani de Boem Club”, organizate in luna septembrie, respectiv decembrie, au oferit publicului spectator momente artistice unice create de cursanti de toate varstele, dar si de echipele de profesori de la sediile Scolii de Muzica Boem Club.

Concursul National de PIAN„Musica Mundi”, organizat in primavara anului trecut a adunat tineri pianisti amatori si profesionisti, cu varste cuprinse intre 4 si 18 ani care s-au intercut pentru un premiu special, o pianina acustica marca Perzina oferita de Boem Club Pianos.

Pe partea de servicii muzicale integrate, Boem Club a continuat pe percursul anului 2017 sa ofere cursantilor sai avantajele inchirierii de instrumente precum vioari sau chitari, posibilitatea studiului individual gratuit, pe salile de muzica, in afara orelor de curs, precum si oportunitatea de a achizitiona piane si pianine acustice, precum si accesorii de piane, la preturi extrem de avantajoase, beneficiind de o calitate ireprosabila.

In anul 2018 ne propunem sa dezvoltam segmentul de vanzari de piane, sa crestem calitativ si cantitativ oferta de lectii de muzica si sa oferim cursantilor nostri aceleasi suprize placute prin organizarea unor evenimente de succes, menite sa ii incurajeze in demersul lor catre lumea muzicala”, spune Claudia ATANASOAE, Director General, Scoala de Muzica Boem Club.

Toti cei care doresc sa se inscrie la cursurile de muzica ale Scolii Boem Club o pot face la datele de contact de mai jos, in functie de sediul la care doresc sa se inscrie:

Sediul Boem Club Alba-Iulia – 0735 641 594; albaiulia@boemclub.ro
Sediul Boem Club Cotroceni-Razoare – 0760 689 422; razoare@boemclub.ro
Sediul Boem Club Dorobanti – 0761 786 601; dorobanti@boemclub.ro