univ_buc_intreaga.jpgFacultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din cadrul Universitatii din Bucuresti organizeaza in perioada 20-26 iulie 2009, in Bucuresti, prima editie a Scolii de vara, cu tema „Grupuri de risc si servicii sociale de suport”, a declarat purtatorul de cuvant al acestei institutii de invatamant superior, Aurel Ghimpu.

Organizarea evenimentului este realizata in colaborare cu organizatiile membre RHRN (Romanian Harm Reduction Network), cu asistenta tehnica si financiara din partea Biroului Natiunilor Unite pentru Droguri si Criminalitate, cu Fundatia Institutul pentru o Societate Deschisa si cu Proiectul de Sanatate pentru Romi.

Scoala de vara se adreseaza atat studentilor, cat si masteranzilor din Bucuresti, precum si celor din alte centre universitare. Sunt invitati sa participe la acest eveniment studenti si masteranzi din domeniul sociologiei, asistentei sociale, psihologiei, psihopedagogiei, pedagogiei si medicinei, precum si din alte domenii. Participarea este gratuita, organizatorii acoperind toate cheltuielile de cazare, transport si masa in limita celor 25 de locuri disponibile.