Şcoala Gimnazială „Constantin Săvoiu” din municipiul Târgu Jiu va fi reabilitată în cadrul unui proiect cu finanţare europeană în valoare de 1,5 milioane de euro, a anunţat primarul Marcel Romanescu.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a edilului, este vorba despre un proiect care vizează reabilitarea celor trei corpuri de clădire ale unităţii de învăţământ, construirea unei săli de sport şi a unui amfiteatru.

„Am semnat astăzi la ADR SV Oltenia contractul de finanţare pentru încă un proiect european, cel ce vizează reabilitarea Şcolii Gimnaziale ‘Constantin Săvoiu’.

Este vorba de un proiect în valoare de peste 1,5 milioane de euro care prevede reabilitarea celor 3 corpuri de clădire, construirea unei săli de sport şi a unui amfiteatru. Acesta este ultimul proiect din exerciţiul financiar ce tocmai a luat sfârşit şi încheie o perioadă ce a debutat şi s-a desfăşurat în primul meu mandat, caracterizată printr-un volum uriaş de muncă. Trebuie menţionat faptul că pentru aceste proiecte gândite în scopul modernizării municipiului Târgu Jiu au lucrat din greu mai multe echipe ale primăriei. Sunt oameni foarte bine pregătiţi care au înţeles că este absolut necesar să accesăm aceste fonduri pentru modernizarea oraşului şi care mi-au fost alături încă de la început”, a scris Marcel Romanescu.  AGERPRES