Dragi absolvenţi,

dorim să vă felicităm pentru reuşita voastră şi să vă transmitem că suntem alături de voi, în toate încercările şi examenele vieţii ce vor urma.

Într-o societate aflată în continuă schimbare, e foarte important să ştii că nu eşti singur. Scopul vostru permanent trebuie să fie cunoaşterea, năzuinţa spre frumos, încrederea în adevăr şi bine! Orice examen promovat, orice lecţie învăţată, orice carte citită reprezintă trepte pe care puteţi păşi spre viitorul vostru, fără teamă că fundamentul acestei construcţii a destinului vostru se va prăbuşi. Nimic nu e mai important decât să ştii că vei domina lumea, cu mintea ta, cu înţelepciunea ta, cu bogăţia spirituală a întregii tale fiinţe aflate în căutarea propriei identităţi.

Tinereţea, frumuseţea şi puritatea voastră morală reprezintă pentru noi şi pentru profesorii voştri motive de speranţă, de mândrie, de încredere, dar şi garanţii neîndoielnice ale succesului binemeritat.

Un singur lucru să nu uitaţi: că în tot acest demers de edificare a propriului vostru destin şi orizont al cunoaşterii, nu sunteţi singuri.

Cu drag,

Un partener loial,

UNIVERSITATEA „PETRU MAIOR” DIN TÎRGU MUREŞ