pasaport_excelenta.jpgElevii care nu au reușit până acum să se înscrie în concursul de limba engleză, premiat cu două tabere de vară la Oxford și Londra, mai au o șansă. La cererea a numeroși elevi și profesori, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a hotărât prelungirea perioadei de înscriere în concurs până la data de 7 februarie 2012. Celelalte etape ale concursului se vor desfășura conform calendarului anunțat.

Competiția pentru cele două tabere internaționale, dar și pentru celelalte sute de premii ale celei de-a doua ediții a concursului de limba engleză „Pașaport pentru excelență”, rămâne în continuare deschisă pentru elevii de gimnaziu și liceu care cunosc bine limba engleză și sunt creativi.

Cei care completează formularul de înscriere disponibil pe www.pasaportpentruexcelenta.ro și parcurg cele trei etape ale concursului pot câștiga: examene de competenţă lingvistică la British Council, coduri Oxford online cu teorie și exerciții de gramatică și dicţionare editate de Collins Cobuild şi Fischer International.

Concursul „Pașaport pentru excelență” premiază elevii, dar şi pe profesorii lor. Astfel, primii 3 profesori cu cei mai mulţi concurenţi înscrişi, vor fi invitaţi să participe la o tabără de 2 săptămâni în Anglia, în vara anului 2012. Numele profesorilor vor fi menționate de fiecare elev, la înscrierea în concurs.
La acest concurs pot participa elevi din toată țara, cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani. Înscrierile se fac pe site-ul concursului www.pasaportpentruexcelenta.ro.

Alte detalii despre concurs pe: www.fundatiadanvoiculescu.ro și ww.pasaportpentruexcelenta.ro
Concursul „Paşaport pentru excelenţă” este organizat de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României în cadrul Olimpiadelor Creativității în limba engleză.