copil si glob.jpgAsociaţia BISMUN va organiza în perioada 30 august – 5 septembrie, sub egida Ministerului Afacerilor Externe, a Universităţii din Bucureşti şi a Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti, un seminar adresat tuturor tinerilor dornici de a se informa şi a se implica în problemele generate de întregul proces de evoluţie a climei la nivel mondial.

Potrivit unui comunicat de presă al UB remis vineri AGERPRES, în cadrul seminarului „1st Bucharest Late Summer Seminar on Climate Change” tinerii vor participa la dezbateri pe teme de interes: schimbările climatice, negocierile la nivelul statelor în contextul relaţiilor internaţionale şi al dreptului internaţional.

Asociaţia BISMUN (Bucharest International Student Model United Nations) este un ONG constituit în scopul de a promova şi încuraja valorile ONU, aşa cum reies din Carta ONU, în rândul tineretului român şi al societăţii româneşti, se menţionează în comunicat. „1st Bucharest Late Summer Seminar on International Relations and International Law” oferă oportunităţi tinerilor interesaţi de acest tip de eveniment de a se dezvolta pe plan profesional. AGERPRES