pedagogie_biologie.jpgEditura Didactică şi Pedagogică a publicat volumul „Pedagogie – Comunicarea didactică cu exemplificări din ştiinţele biologice”, scris de Mariana Iancu. Cartea are 200 de pagini şi poate fi achiziţionată la preţul de 25 de lei.

Nu există niciun domeniu al cunoaşterii şi acţiunii omeneşti care să nu se materializeze în litera de aur a cărţii. Veacuri de strădanii colective sau individuale, de istorie a ştiinţei, a civilizaţiei, sunt condensate în puţinele pagini ale cărţii. Cu toată concurenţa care i se face în ultima vreme, din partea altor mijloace moderne de comunicare (televiziune, radio, cinematograf, internet etc.), cartea rămâne în continuare una dintre sursele principale de cunoaştere existente în societatea contemporană.

Lucrarea este structurată în două părţi mari: prima parte reprezentând o prezentare teoretică a comunicării didactice şi cea de-a doua parte cuprinzând anexele cu fişele de documentare şi exemple de comunicare didactică. Cartea se adresează în special cadrelor didactice cu profil biologic, fiind un util instrument în perfecţionarea acestora.