SOCIETATEA CULTURALA „ARGEDAVA” PITEŞTI BIBLIOTECA JUDEŢEANA „DINICU GOLESCU” PITEŞTI vă invită să participaţi la SESIUNEA INTERNAŢIONALA DE COMUNICARI ŞTIINŢIFICE „OMUL ŞI SOCIETATEA – PERSPECTIVA DIDACTICA” , PROIECT ŞTIINŢIFIC DERULAT PE 4 ANI Ediţia I, 19 – 20 noiembrie 2010; următoarele ediţii vor avea loc în a doua săptămână din noiembrie şi a doua săptămână din martie a fiecărui an (pentru oameni de ştiinţă cultură şi învăţământ) şi a doua săptămână din martie a fiecărui an (pentru elevi şi studenţi).

REGULAMENT DE PARTICIPARE

1. Înscrierea participanţilor

Înscrierile se vor face prin e-mail la adresa corina.oprescu@yahoo.com/emi1er@yahoo.com, prin trimiterea formularului de înscriere şi a copiei scanate a chitanţei de achitare a taxei de participare

2. Trimiterea lucrărilor

SECŢIUNILE I, II, III: până la data de 1 iulie (pentru sesiunea din noiembrie)/până la data de 1 decembrie (pentru sesiunea din martie) în format electronic prin e-mail la adresa corina.oprescu@yahoo.com/emi1er@yahoo.com/argedava@yahoo.com, cu specificarea numelui autorului şi a instituţiei în cadrul documentului ataşat.

Vă rugăm să trimiteţi un plic autoadresat (format A4), în care vor fi expediate (ramburs), diplomele şi volumul cu lucrările publicate.

NOTA: Responsabilitatea pentru originalitatea şi ideile asumate în lucrări aparţine exclusiv autorilor.

SECŢIUNEA a IV-a: până la data de 1 decembrie (pentru sesiunea din martie) în format electronic prin e-mail la adresa corina.oprescu@yahoo.com/emi1er@yahoo.com/argedava@yahoo.com, cu specificarea numelui autorului şi a instituţiei în cadrul documentului ataşat.

Vă rugăm să trimiteţi un plic autoadresat (format A4), în care vor fi expediate (ramburs), diplomele şi volumul cu lucrările publicate.

SECŢIUNEA a V-a: până la data de 1 decembrie (pentru sesiunea din martie): fişa de înscriere cu titlul proiectului, numele elevului/elevilor/studenţilor, numele profesorului coordonator şi instituţia de provenienţă, în format electronic prin e-mail la adresa corina.oprescu@yahoo.com/emi1er@yahoo.com/argedava@yahoo.com, şi prin poştă CD-ul sau DVD-ul cu softul/proiectul, cu specificarea numelui autorului şi a instituţiei în cadrul documentului ataşat.

Adresa pentru CD/DVD: prof. Corina Oprescu, str. Maior Şonţu, Bl. D4, Sc. C, etaj I, AP.1, oraş Piteşti, jud. Argeş.

4. Taxa de participare

4.1 Pentru participanţii din România: valoarea taxei este 25 lei, incluzând costul mapei, organizarea, costul volumului/revistei cu ISSN, diplomele. Taxa poate fi trimisă prin mandat poştal, până la până la data de 1 iulie (pentru sesiunea din noiembrie)/până la data de 1 decembrie (pentru sesiunea din martie) în contul deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piteşti, Cod IBAN RO62RZBR0000060012844502 (cont în lei), Titular cont: SOCIETATEA CULTURALA ARGEDAVA, Piteşti, CUI 27152264

4.2 Pentru elevi şi studenţi NU se percepe taxă de participare. Taxa se achită doar de către profesorii coordonatori (25 lei), indiferent de numărul lucrărilor/proiectelor.

1. Datele de contact ale coordonatorilor

Prof. Corina Oprescu

Tel. 0744146187

E-mail: corina.oprescu@yahoo.com

Prof. Emil Oprescu

Tel. 0744495255

E-mail: emi1er@yahoo.com