În 2020, pentru al treilea an la rând, Shakespeare School, Centru de Limba Engleză din București, fondat de Adriana Alionte, a primit titlul “Gold Preparation Centre”, cea mai înaltă distincție Cambridge. În 2019, Shakespeare School a primit titlul “Cel mai bun centru de pregătire pentru examenele Cambridge”, din România, în cadrul concursului organizat de Cambridge Language Assessment. În 2018, aceeași distincție – “Cel mai bun centru de pregătire pentru examenele Cambridge”, din România, a fost oferit Centrului Shakespeare School de Nick Beer, Cambridge Regional Commercial Head Europe, în cadrul unei vizite oficiale.

Titulatura “Gold Preparation Centre” primită în acest an reprezintă o validare a performanței Centrului Shakespeare School în pregătirea cursanților pentru examenele Cambridge din ultimii ani (peste 98% rată de succes).

Este un moment foarte emoționant, o bucurie pentru noi și o recunoaștere a muncii pe care o desfășurăm alături de cursanții noștri, cărora le promitem astăzi că vom fi mereu alături de ei și îi vom ajuta, ca și până acum, să obțină performanțe excepționale la examenele de limba engleză. Mulțumesc profesorilor și copiilor care au încredere în noi și îmi doresc ca toate centrele din țară să aibă rezultate excepționale pentru ca România să depășească media rezultatelor la nivel global”, a declarat Adriana Alionte, fondator Shakespeare School.

 

 

“Felicitări și anul acesta, Shakespeare School! Cambridge Language Assessment are bucuria de a vă oferi o nouă distincție, așa cum s-a întâmplat și în 2018 și 2019. Suntem foarte mândri și fericiți că, alături de Cambridge Assessment English, sunteți un simbol al excelenței în pregătirea cursanților pentru examenele Cambridge”, a declarat Aniella Bușilă, reprezentant Cambridge Language Assessment.

 

Interes crescut pentru cursurile Cambridge la nivel național

În ultimii ani, interesul pentru cursurile Cambridge a crescut considerabil în România. Acest lucru este ușor observabil datorită numărului mare de participanți din țara noastră la examenele Cambridge. Acestea au crescut în popularitate în România cu 15% în 2017-2018 și cu 17.9% în 2018-2019.

Peste 4000 de candidați pregătiți de Shakespeare School au susținut, cu o rată de succes excepțională, examenele Cambridge în perioada 2016-2019.

Tinerii sunt cei mai interesați de aceste diplome recunoscute la nivel internațional pentru a-și facilita obținerea unor posturi mai bune sau pentru a putea aplica la universitățile din străinătate.

Shakespeare School susţine interesul tinerilor din România pentru aceste examene prin oferirea cursurilor de pregătire Preliminary for Schools (PET), First for Schools (FCE) și Cambridge English Advanced (CAE).

Certificatele PET si FCE echivalează atât proba de competență lingvistică pentru admiterea în învățământul liceal cu program bilingv și intensiv, cât și proba orală de engleză de la Bacalaureat.  În urma examenului Cambridge English: Advanced (CAE), tinerii obțin un certificat internațional eliberat de Universitatea Cambridge, care le poate deschide porțile celor mai prestigioase universități internaționale.


Rezultate excepționale obținute de Shakespeare School în ultimii ani

  • În 2017, 2018 și 2019, Shakespeare School a depășit media rezultatelor obținute la nivel global, în cazul examenelor Cambridge Preliminary for Schools (PET), First for Schools (FCE) și Cambridge English Advanced (CAE).
  • În 2018 și 2019, Shakespeare School a depășit media rezultatelor obținute la nivel național în cazul examenelor First for Schools (FCE).
  • În 2017 și 2019, Shakespeare School a depășit media rezultatelor obținute la nivel național, în cazul examenelor Cambridge English Advanced (CAE).

Mai multe informații despre cursurile Shakespeare School de pregătire pentru obținerea certificatelor Cambridge puteți descoperi pe pagina dedicată acestora.