Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Sibiu, Alexandru Dumbravă, susţine că nu a primit nicio plângere de la Consiliul Judeţean al Elevilor (CJE) şi că este deschis la dialog cu oricine are o problemă sau o propunere legată de desfăşurarea anului şcolar.

„Nu am primit niciun mesaj, nici pe Facebook, unde îmi scriu o sută de oameni dacă au probleme, le răspund, ne vedem dacă e cazul, ne auzim la telefon. Nu am avut niciun semn de la ei (Consiliul Judeţean al Elevilor – n.r.) că nu le-ar conveni ceva sau ar fi vreo problemă”, a precizat marţi, pentru AGERPRES, Alexandru Dumbravă.

El spune că îi sunt semnalate probleme de la sibieni, chiar şi pe pagina lui personală de Facebook, dar nu de elevii din CJE, pe care şi-a dorit să-i invite chiar într-un stagiu la ISJ ca să vadă cum funcţionează.

„Eu chiar m-am gândit din iarnă, să-i aduc la un internship să vadă cu ce se mănâncă Inspectoratul, să colaborăm, am făcut întâlnirea cu ONG-urile la care au fost şi ei invitaţi. În inspectorat, de când sunt aici, nu a existat om care să vină şi să nu îl primesc şi să vorbesc, indiferent dacă avea sau nu avea audienţă”, a mai spus şeful ISJ.

Într-o postare făcută pe pagina de Facebook, reprezentanţii Consiliul Judeţean al Elevilor din Sibiu vorbesc despre „lipsa de interes a autorităţilor competente”. Contactat de corespondentul AGERPRES, preşedintele CJE Sibiu, Şerban Suciu nu a oferit deocamdată niciun punct de vedere legat de acuzele aduse autorităţilor. AGERPRES