Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS) va scoate la concurs, în sesiunea de admitere septembrie, un număr de 409 locuri bugetate (fără taxă), din care 121 pentru studiile de licenţă şi 288 pentru programele de master, informează un comunicat de presă al instituţiei de învăţământ superior remis luni AGERPRES.

Din categoria locurilor cu taxă, ULBS mai are disponibile 1.026 pentru licenţă şi 914 la master.

Cele mai multe locuri la cea de-a doua sesiune de admitere la ULBS sunt la Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane, 392 de locuri la licenţă, din care 21 de locuri bugetate şi 255 de locuri pentru master, din care 21 sunt bugetate.

„La fel ca în sesiunea din luna iulie, cea mai mare parte a admiterii se va desfăşura online, iar înscrierile vor începe, la majoritatea facultăţilor, în 7 septembrie, excepţie făcând Facultatea de Medicină, unde înscrierile încep în 17 septembrie. Calendarul admiterii pentru fiecare facultate poate fi consultat la adresa https://admitere.ulbsibiu.ro/articol/62/calendar. Cei care doresc să se înscrie la una dintre specializările oferite de facultăţile din cadrul ULBS au la dispoziţie oferta educaţională completă pe site-ul universităţii: https://admitere.ulbsibiu.ro/”, precizează cei de la ULBS.

Toate specializările Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu sunt acreditate sau autorizate să funcţioneze de către Ministerul Educaţiei şi Cercetării, prin Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS). AGERPRES