Scoala „CORESI” din Targoviste, organizeaza in data de 9 mai Simpozionul International „Creativitate si Inovare – premise ale dezvoltarii durabile”, editia a V-a.

Actiunea va avea loc la Casa de Cultura a Sindicatelor si la Scoala „CORESI” din Targoviste (str. Aleea Trandafirilor, nr. 2). Sesiunea de comunicari este deschisa cadrelor didactice de orice specialitate, din tara si din strainatate.

Obiectivele simpozionului sunt:

Realizarea unui schimb de experienta intre cadre didactice, care sa asigure actualizarea continutului informatiei la nivelul cercetarilor de ultima ora in domeniul creativitatii si care sa ofere alternative strategice favorizand exersarea si dezvoltarea comportamentului creativ al educabililor

Cresterea gradului de implicare a cadrelor didactice in problematica teoretica si practica a invatarii creative prin promovarea originalitatii, expresivitatii, productivitatii, a demersurilor novatoare si a atitudinilor pozitive.

Promovarea demersurilor creative si inovatoare ale tuturor factorilor educationali.

Stimularea interesului tuturor profesionistilor fata de propria formare profesionala, astfel incat rezultatul actului didactic si managerial sa fie educatia de calitate.

Inscrierea participantilor se va face pana in ziua de 20 aprilie 2009, avand prioritate primii inscrisi, in functie de numarul de locuri

Relatii suplimentare puteti obtine zilnic intre orele 18.00 – 20.00 la telefon 0721413053 (Insp.sc.prof. Mariana Ungureanu) sau la telefon 0727708320 (Dir. prof. Georgeta Gogeanu – initiatorii programului.