profesor.jpgMinisterul Educatiei, Cercetarii si Inovarii in parteneriat cu Colegiul Tehnic „General David Praporgescu” din Turnu – Magurele, organizeaza pe 30 mai 2009, in Sala de Conferinte a Consiliului Municipal Turnu – Magurele, Simpozionul National „Scoala Noastra”, editia a XVI-a.

Tema editiei din acest an a Simpozionului este „Dascalul – rolul si locul sau in societate” si se adreseaza cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar.

Obiectivele acestui eveniment sunt:

– Formarea continua a cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar;

– Optimizarea procesului de predare – invatare;

– Promovarea activitatii de cercetare metodico – stiintifica a cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar;

– Promovarea intereselor cadrelor didactice la nivelul societatii.

Vor fi invitati reprezentanti ai MECI, ISJ Teleorman, CCD Teleorman, ai autoritatilor locale si nationale, precum si reprezentanti mass – media.

Inscrierea participantilor se va face pana la data de 15 mai 2009, la adresa de mail ctpraporgescu@yahoo.com. Persoane de contact sunt prof. Teodor Mitroi: tel. 0721246953 (e-mail: tmtteo@yahoo.com) si prof. Monica – Ioana Cristea: tel 0766684612 (e-mail:monicaioanacristea@yahoo.com).

Taxa de participare pentru cadrele didactice este de 30 lei de persoana pentru a acoperi cheltuielile pentru pregatirea mapelor Simpozionului, programelor si diplomelor. Aceasta taxa va achitata prin mandat postal pe adresa Colegiului Tehnic „General David Praporgescu”: Turnu – Magurele, Str. Taberei, Nr. 2, Cod postal 145200, Jud. Teleorman, pe numele Teodor Mitroi.