Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si Colegiul Tehnic “G-ral D. Praporgescu” Turnu – Magurele organizeaza pe 24 mai, in sala de conferinte a Consiliului Municipal Turnu – Magurele, simpozionul national “Scoala Noastra”, editia a XV-a.
Tema editiei din acest an a simpozionului este “Invatamantul romanesc intre pacte si legi” si se adreseaza cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar.

Obiectivele acestui eveniment sunt:

– Formarea continua a cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar;

– Optimizarea procesului de predare – invatare;

– Promovarea activitatii de cercetare metodico-stiintifica a cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar.

Vor fi invitati reprezentanti ai M.Ed.C.T., I.S.J. Teleorman, C.C.D. Teleorman, ai autoritatilor locale si nationale, precum si reprezentanti mass-media.

Inscrierea participantilor se va face pana la 5 mai, la adresa de e-mail ctpraporgescu@yahoo.com. Persoane de contact sunt: prof. Teodor Mitroi – tel. 0721.246953 (e-mail: tmtteo@yahoo.com) si prof. Monica-Ioana Cristea – tel. 0766.684612 (e-mail: monicaioanacristea@yahoo.com).

Taxa de participare pentru cadrele didactice este de 30 lei de persoana pentru a acoperi cheltuielile pentru pregatirea mapelor simpozionului, programelor si diplomelor, iar copia scanata a chitantei se va trimite pe e-mail impreuna cu lucrarea. Aceasta taxa va fi achitata in contul IBAN RO97BRDE350SV26851463500.