Programul Smart Cities. Smart Communities, ediția 2017, a debutat la Iași, pe 24 martie, cu prima întâlnire din acest an dedicată liderilor din administrația locală, sănătate și educație interesați să se implice în modernizarea comunității în care trăiesc.

Conferința găzduită de Hotel Unirea a debutat cu o sesiune comună, în care a fost explicat conceptul de comunitate și oraș SMART și implicațiile pe care noile tehnologii le au asupra dezvoltării acestora. Evenimentul a continuat apoi cu sesiuni specializate, în care s-a discuta taplicat pe fiecare din cele trei verticale: Administrație / Utilități, Sănătate și Educație.

120 de persoane, printre care primarul municipiului Iași, Mihai Chirica și Prof. Univ. Dr. Dan Cașcaval – Rectorul Universității Tehnice “Gh. Asachi”, au participat la cea de-a doua ediție a programului Smart Cities. Smart Communities organizată la Iași.

Următoarele ediții ale evenimentelor din seria Smart Cities. Smart Communities vor avea loc în acest an la Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Constanța și București.

Programul este dezvoltat de Oameni și Companii, cu sprijinul Partenerului Strategic MICROSOFT România și a Partenerilor Principali, TELEKOM și PHILIPS.