snspa.jpgŞcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative va scoate la concurs pentru anul universitar 2014-2015, la admiterea la studii universitare de licenţă, 800 de locuri alocate de la buget şi 280 de locuri la taxă.

Potrivit unui comunicat de presă al SNSPA, Facultatea de Administraţie Publică va scoate la concurs 175 de locuri la buget şi 25 cu taxă, Facultatea de Comunicare Şi Relaţii Publice – 250 de locuri la buget şi 180 cu taxă, Facultatea de Management 75 de locuri la buget şi 25 cu taxă, Facultatea de Ştiinţe Politice – 300 de locuri la buget şi 50 cu taxă.

„La SNSPA, condiţiile de admitere au rămas aceleaşi ca cele de anul trecut. La ciclul de studii universitare de licenţă, forma de învăţământ cu frecvenţă (IF), admiterea se face pe baza unui examen scris. Pentru a permite candidatului să-şi identifice nivelul de cunoştinţe, astfel încât să-şi poată defini o strategie de pregătire cât mai realistă, în timpul care i-a mai rămas până la examen, cele mai multe dintre facultăţile SNSPA au anunţat din timp lista de posibile subiecte şi întrebări de concurs, astfel încât candidaţii să fie bine pregătiţi pentru admitere”, se arată în comunicat.

La Facultatea de Administraţie Publică înscrierea candidaţilor se face între 14-19 iulie, iar proba se va susţine pe 22 iulie, la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice înscrierea candidaţilor se va face între 14-18 iulie, iar proba de concurs va fi susţinută pe 20 iulie, la Facultatea de Management înscrierea va avea loc între 11-17 iulie iar proba pe 19 iulie, Facultatea de Ştiinţe Politice la cea de-a doua sesiune de pretestare înscrierile se face între 15 mai-8 iulie iar proba se va susţine pe 10 iulie. AGERPRES