Solutia Academis este compatibila cu Windows 7

academis_siglamare.jpgCompania The Red Point, liderul pe piata solutiilor de management universitar, lanseaza noua versiune a solutiei Academis, compatibila cu Windows 7.

Dezvoltata pe cea mai noua platforma tehnologica, solutia Academis asista institutiile de invatamant superior in atingerea celor mai inalte standarde de eficienta prin optimizarea tuturor proceselor specifice.

Compania The Red Point imbina experienta de mai bine de 8 ani cu noile tendinte si metodologii din domeniul IT, oferind astfel clientilor sai posibilitatea de a-si spori performantele cu ajutorul celor mai noi tehnologii Microsoft. Windows 7 vine cu o serie de imbunatatiri la nivelul functionalitatilor si facilitatilor oferite, printre care: viteza de operare sporita, durata de viata extinsa a sistemului, interfata usor de utilizat si cursiva, cele mai noi standarde de securitate, tehnologia de cautare imbunatatita.

Compatibilitatea dintre Academis si cel mai recent sistem de operare Windows 7 aduce beneficii importante ce vor sprijini clientii The Red Point in asigurarea unui management universitar de calitate si obtinerea unui avantaj competitiv: o stabilitate crescuta a sistemului de operare, standarde de securitate ridicate si flexibilitate extinsa in managementul datelor in timp real. Toate aceste beneficii se traduc, in final, printr-o crestere a performantei, costuri din ce in ce mai mici de mentenanta si flexibilitatea in a se adapta la schimbarile din organizatie.

Aceasta trecere pe noul sistem de operare este un demers firesc avand in vedere parteneriatul puternic existent intre The Red Point si Microsoft si care vizeaza eficientizarea comunicarii din universitati prin includerea in platforma Academis a solutiei Microsoft Live@Edu.

Despre Academis

Pachetul Academis integreaza solutii complete, tehnologii si servicii intr-o platforma customizabila, special conceputa pentru a raspunde necesitatilor specifice institutiilor de invatamant superior. Academis este o solutie integrata care permite o coordonare puternica si standardizarea tuturor proceselor din cadrul institutiei, un management centralizat al resurselor si modalitati eficiente de raportare si analiza, necesare in procesul decizional.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa vizitati site-ul www.academis.ro