usamv_iasi.jpgConsiliul Facultăţii de Zootehnie din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi organizează, în perioada 25 – 26 aprilie 2013, simpozionul ştiinţific „ZOOTEHNIA MODERNA – STRATEGII, OPORTUNITAŢI ŞI PERFORMANŢE EUROPENE”, eveniment aflat la cea de a 56 – a ediţie. Simpozionul constituie un bun prilej de promovarea a celor mai noi realizări în domeniul tematicii abordate, de stimulare a creativității inovatoare şi de dezvoltare a parteneriatelor în vederea realizării proiectelor de cercetare ştiinţifică din cadrul programelor naţionale şi europene.

În cadrul acestei manifestări ştiinţifice, de tradiție și cu participare internaţională, vor fi abordate probleme de actualitate din domeniul creșterii animalelor, structurate pe cinci secţiuni: Fiziologie, Reproducţie şi Ameliorare genetică, Bază furajeră, Nutriţie şi alimentaţie, Tehnologii de creştere a animalelor, Procesarea producţiilor animale şi siguranţa alimentară şi Acvacultură.

Deschiderea lucrărilor va avea loc joi, 25 aprilie 2013, ora 10:00, în Aula Magna „Haralamb Vasiliu” a Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi.

Mai multe detalii despre Conferinţă sunt disponibile pe www.uaiasi.ro/simpozion_zoo/index.php?lang=ro&pagina=program.html