Olimp NET va invita in perioada 5-7 februarie 2018 la Sinaia pentru a participa la stagiul de formare si la conferinta „Digitalizare: managementul calitatii si asigurarea calitatii totale in Educatie”, destinate directorilor, profesorilor si personalului auxiliar.

Din agenda evenimentului amintim: management digital, strategia digitala pentru scoala/clasa ta,  digitalizeaza-te, managementul calitatii totale, cercetare si monitorizare calitate, cum sa scrii un articol digital, cum sa scrii un ebook, materiale educationale online, table inteligente si prezentari, baze de date, arhivare, comunicare si comunitatea scolii/clasei, micro-learning, excursii virtuale, experienta educationala.

Termenul limita pentru inscriere: 20 ianuarie 2018. Pret: 790 lei (curs + diploma + conferinta + publicare articol + coffee-break). Taxa de formare se poate achita direct la banca sau prin internet banking. Toate detaliile legate de plati, precum si alte detalii le primiti pe mail dupa inscriere.

Optional: cazare cu masa, camera dubla, Hotel Palace *** Sinaia, 310 lei/zi (camera dubla, cu mic-dejun si masa in cont). Cursul poate fi achizitionat si prin SEAP!

Pentru a va rezerva un loc la eveniment completati formularul online: http://bd.olimpnet.ro/inscriere_curs_romania.php

Pentru detalii suplimentare: tel. 0760.676.805