In perioada 25-27 august 2017 puteti participa la Stagiul de formare si dezvoltare in Managementul Educational Romania – Grecia (24 ore).

In timpul stagiului international, trainerii greci (asiguram traducere in limba romana) va vor invata experiential despre: sistemul educational din Grecia si cum scolile grecesti sunt manageriate, cum isi desfasoara profesorii activitatea, finantarea scolilor si extra-activitati aducatoare de venituri suplimentare atat pentru scoala, cat si pentru profesori si personalul auxiliar, digital storytelling – noua modalitate de predare europeana digitala pentru captarea si mentinerea atentiei copiilor si elevilor.

La finalul stagiului international primiti cate o diploma de participare internationala pentru fiecare modul absolvit si una pentru intreg stagiul de 24 ore (total 4 diplome).

Pretul stagiului de formare international care include (3 cursuri si 4 diplome) este de 805 lei. Puteti plati dvs. sau poate achita institutia/organizatia la care lucrati pentru dvs., urmand ca insotitorii sa plateasca separat.

Transport:

Varianta 1 – autoturism: puteti ajunge in Salonic cu masina personala sau cu masina altui cursant inscris. Din Bucuresti la Salonic sunt 8 ore de condus – 651 km.

Varianta 2 – tren – CFR Calatori: puteti sa va rezervati locuri la trenurile puse la dispozitie de CFR de la statia Bucuresti Nord cu sosire in Salonic. Trenul circula o data pe saptamana, tur-retur, vineri-duminica. Ajungeti in Salonic vineri dimineata, 25 august, la ora 6.30 si plecati din Salonic duminica seara, 27 august, la ora 23.10. Pret: vagon clasa a II-a – 45 euro/adult, cuseta 6 paturi – 56 euro/adult, cuseta 4 paturi – 62 euro/adult,  vagon de dormit 3 paturi in cabina – 64 euro/adult, vagon de dormit 2 paturi in cabina – 75 euro/adult.

Varianta 3 – autocar (rezervare urgenta!): plecare joi, 24 august, ora 18.00 din Bucuresti, sosire in Salonic, vineri 25 august, 6.00 si retur, cu plecare din Salonic, duminica, 27 august, ora 18.00, cu sosire in Bucuresti, luni, 28 august, ora 6.00. Pret tur-retur: 50 euro (include ambele deplasari!). Pentru autocar trebuie sa ne contactati de urgenta!

Varianta 4 – avion: incepand de la 200 euro Bucuresti-Salonic cu escala in Atena sau la Belgrad.

Cazare:

Varianta 1: puteti sa va alegeti dvs. singuri orice unitate de cazare doriti.

Varianta 2: Davitel – Tobacco Hotel, 4 stele, Salonic, 33 euro/persoana/noapte (loc in camera dubla). Trebuie sa ne contactati urgent pentru cazare. Puteti accesa linkul catre hotel la finalul acestui material!

Inscriere:

Rezervati-va acum unul dintre ultimele locuri disponibile, prin completarea formularului online. Termen limita – 20 august!

Detalii suplimentare la tel. 0760.676.805